top of page

OVER ONS

Al tien jaar is bistro Mar10 een gevestigde waarde op de Fruithoflaan in Berchem. Zaakvoerster Martine Luyten baatte al eerder met Kris Wijnen het restaurant Klare Wijn uit op de populaire Dageraadplaats. Samen met zaalmedewerkster Nathalie en kokkin Chung ontvangt ze u met een glimlach en veel passie voor haar vak. 

U kan er genieten van een lichte, snelle lunch of een kort diner in een gezellig en warm kader. Bovendien kan u er ook terecht voor een aperitief en een tasje koffie of thee met stuk taart. In de zomer verwelkomen de dames u graag op hun terrasje, heerlijk fris onder de bomen. Wie Mar10 zegt, zegt thuiskomen. Met een glimlach, steeds weer opnieuw.

IMG_2050.jpeg
OVER ONS: About Us

ONS TEAM

image00002_edited.jpg

MARTINE

Zaakvoerster

Martine is een dame met doorzettingsvermogen, vol liefde en inspiratie. Genieten van de kleine dingen doet ze het liefst in haar gezellig stekje, in gezelschap van katten Suzanne en Odette en dochter Florence.

PHOTO-2021-02-16-15-11-50.jpg

CHUNG

Kokkin

Chung is een keukenprinses in hart en nieren. Als ze niet achter haar kookvuur staat, gaat ze graag een hapje eten of trekt ze er met veel enthousiasme op uit, zowel binnen België als ver daarbuiten.

image00007.jpeg

NATHALIE

Zaalmedewerkster

Spring-in-’t-veld Nathalie is een echt familiemens dat leeft voor haar gezin en job. Een bezige bij die haar vrije momenten ongetwijfeld met haar trouwe viervoeters Mila, Oscar en Diego doorbrengt.

OVER ONS: Our Team
OVER ONS: Pro Gallery
bottom of page